Dan Montering startede med at indrette restaurationer i starten af 80’erne, og har således meget stor erfaring med ombygning, indretning, speciel-design af interiør, samt en bred vifte af idéer.

Dan Montering er Deres samarbejdspartner, når De skal have ny indretning af Deres restaurant, cafe, bar, pub dsikotek m.m., hvad enten det er en ny forretning eller det gamle koncept trænger til en opfriskning.

Dan Montering er specialister i indretning og ombygning af cafeer, restauranter, barer, pubber og diskoteker. Alle opgaver er forskellige, så derfor tilpasses alt til Deres lokale.

Dan Montering tegner Deres nye indretning efter mål. Når vi tegner Deres nye indretning bliver der taget hensyn til arbejdsgange for Deres personale i forretningen, og selvfølgelig også til gældende lovkrav fra f.eks. brandmyndighederne.

Dan Montering har egen produktion og snedkeri til fremstilling af interiør og møbler, her kan vi speciel fremstille interiør og møbler efter dine mål, med hensyntagende til de eksisterende lokaler. Vi bruger kun de bedste tekstiler og materialer til fremstillingen af Deres indretning. Det er vigtig for os at bruge slidstærke materialer der tåler at blive brugt, da interiøret jo formentlig skal bruges af mange mennesker hver dag.

Således ligger alle arbejdsopgaver under et tag, og dermed forkortes udviklingsprocessen. Og de kan åbne forretningen til tiden.

You are here